Utiliteit

 • bedrijfshuisvesting AVT

  Voor een handels-en productieonderneming in Eindhoven hebben we de huisvesting onderzocht en passende voorstellen gedaan voor entree, kantine, vergaderruimtes en de logistiek op het terrein.

  Lees meer

 • Nieuwbouw en verduurzaming bedrijfsgebouw en kantoorgebouw

  Voor een nieuwe productiefaciliteit is een bestaande productiehal volledig verbouwd en voorzien van een extra nieuwe hoog-isolerende gevel en dak.

  Lees meer

 • Renovatieproject IKC Dynamiek

  Voor een ontwerpselectie voor de renovatie en verbouwing van een integraal kind centrum analyseerden en ontwierpen we, i.s.m. Bureau Herman van Berkum, een verheldering van een bestaande schoolgebouw.

  Lees meer

 • Streekmuseum Strobol

  Een zeer sympathiek streekmuseum, dat professionaliseert en groeit, heeft ons gevraagd een gebouw te ontwerpen waarin hun nieuwste aanwinst, een unieke stoommachine uit 1935, gehuisvest zal worden.

  Lees meer

 • Cinecitta

  In Tilburg is de art-house bioscoop Cinecitta volledig vernieuwd en heropend:  ‘ademstokkend van pracht’, zo stond in de krant te lezen. De bioscoop bestaat uit twee monumentale gebouwen die middels een gaanderij met elkaar verbonden zijn.

  Lees meer

 • Hall of Fame

  In de spoorzone in Tilburg heeft de Hall of Fame haar intrek genomen. Gebouw 90, een voormalige werkplaats voor wagens stammend uit 1870, heeft een tweede leven gekregen. De biedt plaats aan een skatebaan, een grote zaal, skatecafé, geluidsstudio’s, workshopruimtes en danszalen.

  Lees meer