bedrijfshuisvesting AVT

bedrijfshuisvesting AVT

Voor een handels-en productieonderneming in Eindhoven hebben we de huisvesting onderzocht en passende voorstellen gedaan voor entree, kantine, vergaderruimtes en de logistiek op het terrein.

Binnen de bestaande contouren en opzet van het gebouw hebben we simpele ingrepen gedaan waardoor het gebouw weer een fijne omgeving is voor de medewerkers en een passende uitstraling heeft naar bezoekers.

De kantoorruimtes zijn overzichtelijk geplaatst aan de gevels en op die manier over twee verdiepingen en 4 clusters verdeeld. Op de verdieping is de kantine gevestigd. Deze is gedateerd en te klein voor deze groeiende organisatie. De voorruimte voor de kantoren op deze verdieping, oorspronkelijk bedoeld als overlegruimte, werd juist niet voldoende benut. De glazen puien zijn naar achteren geplaatst en zo aangepast dat een keukenwand aan de kantine zijde en een efficiënte kastenwand aan kantoorzijde geplaatst kon worden.

Vervoort architecten ontwierp de interieur elementen, verzorgde verlichtingsplan, keuzes voor meubilair en coördineerde de uitvoering.

Locatie: Eindhoven
Categorie:
Opdrachtgever: AVT wiring &connecting
Team: Bouwbedrijf Th. van Kasteren (aannemer), van Hout adviseurs en installateurs (W-installaties), Elektrotechnisch buro Sweegers (E-installaties), Uitvoering interieur (Vos interieur en stijl)
Periode: opgeleverd
Periode: 2022-2023